Stand up bikes

Elliptigo SUB

ENTRENAMENTS PORTÀTILS AMB POTÈNCIA

Responsible, àgil i DIVERTIT! La Stand Up Bike original és la nostra bicicleta més petita, lleugera i portàtil. No deixeu que la seva mida us enganyi! L’ElliptiGO SUB ofereix un exercici físic complet en menys temps que una bicicleta tradicional i sense molèsties. Des dels desplaçaments fins a l’aixafament de calories, el SUB ofereix una experiència de conducció esportiva i us farà somriure mentre guanyeu pujades, us ajusteu ràpidament i pujeu cap als vostres objectius.

– FÀCIL DE TRANSPORTAR
– UNA TALLA MÀXIMA
– PETITA I LLUM

Límit de pes de 120kg , s’envia gairebé totalment muntada. Fàcil de muntar. 

PVP  999 €

Tres color disponibles

Elliptigo RSUB

RENDIMENT DE LA CARRETERA REDEFINIT

La llibertat ha arribat a la elegant  Road Stand Up Bike. ElliptiGO RSUB és el producte de carretera més important de la gamma SUB i pot ser la bici stand-up més ràpida a la carretera actualment. Els pneumàtics de mida completa de 700c i els frens de disc proporcionen una conducció segura, estable i potent, que us proporciona confiança per navegar o competir. Independentment del camí que trieu, anireu amb comoditat i calent calories mentre reinventeu la vida amb dues rodes.

Pneumàtics de mida total 700c per a una conducció fluida
– 8 velocitats per pujar turons i pisos ràpids
– Frens de disc per aturar la potència en totes les condicions

Límit de pes de 135 kg, s’envia gairebé totalment muntada. Fàcil de muntar.

PVP  1599€ 

Tres colors disponibles

Elliptigo MSUB

VES PER QUALSEVOL LLOC

A punt per a una emocionant aventura tot terreny? La Mountain Stand Up Bike porta els ciclistes de peu a on mai no havien passat. Des de senders de terra fins a paisatges urbans, aquest cardio-camaleó permet als pilots de tots els nivells personalitzar allà on van. Accepteu qualsevol desafiament amb pneumàtics de 27,5 polzades, suspensió davantera llisa de 100 mm i frens de disc d’alt rendiment. Us esperen noves aventures amb l’experiència d’entrenament còmoda, divertida i hipereficient que espereu de les bicicletes ElliptiGO. Sigui quina sigui la vostra muntanya, pugeu-la amb ElliptiGO MSUB.

Límit de pes de 135kg S’envia gairebé totalment muntada. Fàcil de muntar.

PVP  1999 € 

Tres colors disponibles

Scroll to Top